Meccselőzetes: MUNdent bele

10718.pngHosszú hétvége, Halottak napja, Halloween... ezekkel töltik a napokat a hétköznapi emberek, de számunkra újra forduló, a 12. a sorban, a MUN SE ellen. Lássuk mi vár ránk...

Négy forduló van hátra az idényből, négy meccs, amit hoznunk kell, ahhoz, hogy ott legyünk az élmezőnyben. Hiszen mindössze 2 döntetlennel és 3 vereséggel, csak a 7. helyen állunk, de nincs miért búsulni, mert lesznek még elhullajtott pontok a riválisoktól, valamint a 2. helyezett is csak 5. pontra van tőlünk.

Remek formában vagyunk, hiszen az elmúlt 4 fordulóban 10 pontot gyűjtöttünk és két komoly ellenfél is más eredménnyel tért haza, mint amire számított. Tettük ezt úgy, hogy továbbra is sok a sérült és rendszerint felforgatott csapattal játszottunk, de eddig ez nem jelentett gondot. Nándinho visszatér a védelem tengelyébe, de Fábi továbbra is sérült, illetve a legnagyobb kérdés a balhátvéd posztja, ahova egymást tolongva gyűlnek a jelentkezők, ja nem..., ezért sanszos, hogy Szasza, vagy Szata lesz a befutó. Ahol a leginkább nyugodtak lehetünk az a középpálya és a csatársor. Belülre mindenki egészséges, a széleken eddig a beugrók jól teljesítettek és elől Magic Mike ontja a gólokat, illetve mindig volt eddig megfelelő társa, aki segített. 

mm.jpg

Az ellenfél mindössze 4 pontot gyűjtött a 4. forduló óta sorozatban vereséget szenvedtek, de 22 góllal annyit szereztek, mint mi és volt csapattársunk Móri Laci eddig 4 gólt szerzett.Szinte Fantastic4... A lényeg, ahogy Mesterünk is mondta Budatétény és Budafok összes focizni tudó játékosa a meccs erejéig leigazol a MUN-ba, hogy ellenünk bizonyíthasson, de mindez semmit se fog számítani, ha ugyan azzal az elszántsággal, szervezettséggel és szenvedéllyel játszunk.


Egy hete megmutattuk a liga legjobb csapatának, hogy senki sem mehet biztosra ellenünk és ugyan ezt meg kell mutatnunk Móriék brigádjának. Mindenki készüljön kemény küzdelemre és akkor meglehet a siker. Mindenki érkezzen egy kicsit korábban, mert eligazítás lesz. Szóval a találka 9:50-kor, a meccs 11:00-tól hazai pályán.