3R SPARTACUS CALCIO Vs. ROMHÁNY SE [ELMARADT]

Minden adott egy elmaradt meccshez

1448537260_romhany_secimerlogo.jpgGyönyörű napra ébredtünk! Nettó 26 C°, verőfényes napsütés, 16 jelentkező, majdnem patent kezdő, és Gyuri sem ivott előző este (hozzáteszem nem is szoktam). Az ellenfél a sereghajtó, aki ellen erőtől és önbizalomtól duzzadva léphettünk pályára. Minden adott volt egy hangulatos, vasárnap délelőtti labdarúgó mérkőzéshez.

És akkor jött a hír, hogy az ellenfél létszámhiányra hivatkozva lemondja a mérkőzést. Mondanom sem kell, végtelenül szomorúak voltunk. Mindenki érezte a lábában a bugit, Miki már készült a következő mesterhármasára, és Laci bácsi is gyermeki várakozással készült a mérkőzésre. Jól jött volna egy felhozó meccs a Hegyalja elleni rangadóra.

Egyetlen pozitívum, hogy így több idő marad a sérültjeink regenerálódására, és Imi eltiltásából is lepörög egy meccs. Szerencsére Bazsi ügyvédje elintézte, hogy csak 2 meccses eltiltást kapjon. Ez úton is köszönet neki. :)

giphy_1.gif

Apropó Mahatma és az eltiltás, úgy tűnik két korábbi ellenfelünk meccsén (Gandhi Vs Külker) zavar támadt az erőben, és félbeszakadt a mérkőzés. Reméljük a hét közbeni határozatokból majd okosabbak leszünk. szerintetek mi történhetett?

Következő lépés a keddi edzés!

Edző Bá' üzeni, a holnapi menü: Átmenet védekezésből támadásba - együtemű támadásvezetés (kontra). Megjelenés kötelező :)

Addig is Peace + Béke

giphy.gif