Meccselőzetes: GB Hegyalja - 3R Spartacus

Beköszönt a kemény ősz

Remélhetőleg mindenki csak egy kört kért a vasárnapi ebédből, mert 14:00-tól már a pályán kell bizonyítani. Igaz a játéktér kicsi, de az ellenfél erős. Szép lassan vége az indián nyárnak és a meccseket tekintve a sétagaloppnak. Kő-kemény rangadók várnak ránk...

Mindössze 3 döntetlenjének köszönheti a hazai csapat, hogy a 3. helyre kárhoztatott a tabellán. Alapvetően magabiztos játékkal, sokk góllal (36 rúgott) és veretlenül hozták az eddigi fordulókat. Azonban, ha jobban megnézzük volt pár olyan mérkőzésük, ahol a sok gól mellett kaptak is rendesen. A Budatétény II. és a MUN II. ellen is 4-4-szer kapituláltak és mindössze a Henger elleni mérkőzésüket tudták lehozni kapott gól nélkül.

Így adott a lehetőség bármelyik csapatnak, legyen az a tabella tetején, vagy alján, hogy gólt szerezzen. Amire viszont nagyon figyelni kell az a támadó játékuk leginkább kiemelve Hegedűs Tibort, aki 17 találatával 2. a góllövő listán, valamint Gressó Gergely Andrást 6 találattal. Összességében több embernek is van 2-3 gólja, így csapat szinten is megoldott a befejezések értékesítése.

screen-shot-2016-07-24-at-10_26_45.png

Természetesen minden borulhat, ha egy masszívan, zártan védekező csapattal találják szembe magukat. Ugyanis a liga második legkevesebb kapott gólja szerepel a nevünk mellett, illetve amúgy is a kevés gólos mérkőzések specialistái vagyunk. Sokan emlékezhetnek a bizonyos "Energy" vagy a még régebbiek a "BVSC" elleni mérkőzésekre, ahol a sokkal esélyesebb csapatot kevés gólon tudtuk tartani a masszív védekezés miatt.

Ezzel kiegészítve az elmúlt edzéseken gyakoroltuk az átmeneteket, ezek közül is leginkább a támadásba való felfejlődést. így remélhetőleg mindenkifejében ott van a gyors kontra lehetősége és az ellen meglepése.

Legjobb ismereteim szerint 3 kapus és 11 mezőnyjátékos áll készen a harcra. Ugyan a sérülések még mindig erősen hátráltatják a csapatot, de egyre többen térnek vissza és remélhetőleg pár fordulón belül ismét teljes lesz a létszám.

steaua-players-celebrating-victory-beer-celebrate-romanian-supercup-bucharesta-petrolul-ploiesti-won-32200976.jpg

Várható kezdő: kisAti; Szabi-Gyuri-Nándi-Gusztáv; Draxler-Füli-Zsolti-Szász; Dani-Miki

A mérkőzést fent a hegy oldalában 14:00-tól a Panoráma Sportközpontban játsszuk. Mindenkinek jó szurkolást! Hajrá Spari!