CSABAGYÖNGYE SE Vs. 3R SPARTACUS (1:2)

A mérkőzést elég felforgatott felállásban kezdtük, ugyan is a védősor magja, nem tudott megjelenni a mérkőzésen.

Ennek eredménye a Szabi-Zsolti-Gusztáv!-Ádám hátsó alakzat, melyet az Imi-Szata-Füli-Tomi középpálya egészített ki, elől pedig Miki és Gyuri húzta fel az elsődleges védelmi vonalat.

Négy csatárral talán még soha nem álltunk fel. A felforgatott csapat rá is nyomta a bélyeget az első félidőre, sokáig csak kerestük a helyünket, kemény védekezéssel és némi szerencsével sikerült kihúzni 0-0-ra. A második félidőben, Imi és Miki helyet cserélt és ennek meg is lett az eredménye. Stabilizálódott a középpálya, és egy kiváló labda átvétel után Imi higgadtan gurított a rövid alsó sarokba. 0:1

Nem sokkal utána, hasonló szituációban, egy bűn rossza labdaátvétel után hasonló szituációban találta magát, beadás után a kapu előtti kavarodásban Szata találta meg a kapuba vezető utat. 0:2 A hátra lévő időben stabilan tartottuk az eredményt. Bár az ellenfél szépíteni tudott, egy nem eltalált labdából, fordítani már nem tudtak. Három forduló után 6 ponttal a tabella 6. helyén állunk, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk.

A meccs statisztikáját itt találjátok meg: http://adatbank.mlsz.hu/match/49/5/19221/4/1384611.html