Meg van a határozat, meg van a 3 pont

Fegyelmi Bizottság határozata

3rsc_good.pngNa eddig kellett várnunk a megérdemelt 3 pontunkra, a hétvégén elmaradt Romhány SE elleni meg nem történt mérkőzés miatt.

2018/10/37
A 3R Spartacus – Romhány SE BLSZ IV. osztály 3. csoport 8. fordulójában kisorsolt bajnoki labdarúgómérkőzés elmaradásában a Romhány SE versenyügyi felelőssége megállapítható. A VB a mérkőzés 3 pontját 3 – 0 a vétlen 3R Spartacus javára igazolja. A VB második ki nem állás miatt ismételt írásbeli megrovásban részesíti a Romhány SE csapatát. LVSZ 41. § (4) b)

Eközben határozat volt a Külker Vs Mahatma mérkőzésen is... úgy tűnik nem villám csapott a pályába, és nem is a világítás ment el.

2018/10/38
A Mahatma Gandhi – Külker SC BLSZ IV. osztály 3. csoport 8. fordulójában kisorsolt bajnoki labdarúgómérkőzés a második félidő 75. percében félbeszakadt. A VB az ügyet a Fegyelmi Bizottsághoz utalja. A határozathozatalig a VB az eljárást felfüggeszti.
A Fegyelmi Bizottság tárgyalásra beidézi a Külker SC sportszervezet részéről Bellai Dávid játékost - mint eljárás alá vont személyt – és a Külker SC sportszervezet szövetségi képviselőjét, valamint Kalcakosz Tamás Márton játékvezetőt a Mahatma Gandi – Külker SC BLSZ IV. osztályú mérkőzésen történtek miatt. A tárgyalás időpontja: 2018.10.16. (kedd), 14:30 helyszín: 1053 Budapest, Curia u. 3. 4/emelet 2.