AMATŐR SE Vs. 3R SPARTACUS (0:4)

Gladiátor harc a sereghajtó otthonában

Mondhatni a legjobbkor jött az Amatőr SE elleni mérkőzés. A csapat a sok meccs és a sérülések miatt eléggé padlón volt. Ha eddig felforgatott kezdőkről beszéltünk, akkor az a mostani meccsre hatványozottan igaznak bizonyult.

amator.jpg

A mérkőzés este 20:15-kor kezdődött a világvégén Hűvösvölgyben. A kései időpont, a sérülések, és a távoli helyszín miatt csak a legkeményebbek jelentek meg :D 11+2.....akiből az egyik kapus :D

A kezdő 11-et akár a sebtiben összedobott excel-es random generátorommal készíthettük volna. A kapuban Sőregi Ati, előtte SzabiNándiGyuri (ismét), Bazsi, középpályán GeriFüliZsoltiSzata, a csatársorban a jó öreg Hesz és a gólra éhes Miki. A cserepadon Dani és Cica várta a bevetést. Soványka a létszám, de ebből kellett főzni.

Szerencsére Gyuri már az első 5 percben előtte a napi rossz hátra passzát az ellenfélnek, amit kihagyott az ellen. Ezután szépen összeszedtük a védekezést és nem igazán volt lehetősége az ellenfélnek, sőt egy hosszú indítás után Miki meg is szerezte a vezetést. Tombolt a közönség 0:1

Ez után jött a hidegzuhany, Gusztáv meghúzódott és le kellett cserélni a 13. percben... Dani dobta be magát bal szélsőnek, Szata pedig visszahúzódott balhátvédnek.

giphy_1.gif

Az első gólt szinte lekopírozva Miki megszerezte második gólját a 19. percben 0:2, majd nem sokkal később a 34. percben harmadikat is 0:3

giphy.gifA második igazán kiválóan kezdődött... az 53. percben Dani megszerezte végre első gólját a bajnokságban, egy óriási esernyővel a kapus fölött. 0:4giphy_2.gif

Aztán jött a hullámvasút leszálló ága, egy újabb sérülés a 63. percben, ezúttal Zsolti-t érte utol az óriási terhelés rettegett réme. 



na jó a színe nem stimmel de így volt

Itt volt Cica ideje, aki fel is csúszott csatárnak, gólvágó Miki pedig visszahúzódott középre. A mérkőzés vége felé, köszönhetően a fáradtságnak, és az ellenfél masszív letámadásának, teljesen szétszakadt a mezőny, így sok gólszerzési lehetőségünk nyílt, amit vagy így vagy úgy de nem sikerült kihasználnunk. Az eredmény már nem változott, de lényeg a 3 pont, és hogy Ati kapuja érintetlen maradt. Folytatás vasárnap a Romhány SE ellen, Budafokon.

Hajrá Szpari!

A meccs jegyzőkönyve!

 Mester mérleg:

A szerdai meccsnek duplán volt tétje a mi szempontunkból, hiszen a győzelem megszerzése mellet azt is be kellett bizonyítanunk - első sorban magunknak - hogy képesek vagyunk újra csapatként funkcionálni és egymásért küzdeni. Ez néha akkor is nehéz egy rosszul sikerült mérkőzés után, ha az ember könnyebb ellenfél ellen játszik.
A mérkőzés előtt arról beszéltünk, hogy ezen a mérkőzésen a labdabirtoklás és annak minősége lehet a döntő. Tehát a cél az volt, hogy próbáljuk a támadásainkat türelmesen és pontosan felépíteni. Örülök, hogy ez tulajdonképpen már az első percektől fogva sikerült, és a védekezésünk is már kezdett hasonlítani ahhoz, ami ettől a csapattól elvárható. Az ellenfélnek tulajdonképpen csak akkor volt esélye eljutni a védőharmadunkba, ha a hátsó négyes közül valaki hibázott. Szerencsére csak 2-3 ilyen nagyobb hibát vétettünk. (Bár ezeket a jobb csapatok biztosan megbüntették volna)
Viszont mindenkin látszott az elszántság, hogy bizonyítson; gyorsak, dinamikusak voltunk, jól mentünk bele a párharcokba és rengeteg labdát szereztünk a középpályán. Ennek meg is lett az eredménye az első félidőben, tulajdonképpen eldöntöttük a mérkőzést. A szünetben megbeszéltük, hogy maradjunk türelmesek, és használjuk ki a pálya közepén lévő üres területet, ami az ellenfél hibájából alakul ott ki. Sajnos ahogy fáradtunk úgy romlott az átadások pontossága, és nem tudtunk minden támadást végig vezetni az ellenfél kapujáig, de így is lőttünk egy gyönyörű gólt, ami végleg eldöntötte a találkozót. Mivel a sok sérült miatt csak két cserénk volt, így frissíteni sem tudtunk a csapaton, ezért az utolsó 10 percre már a védekezésünk sem zárt kellően, ezért volt pár helyzete az Amatőröknek, de sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset.
Összességében egy kellemes ellenfél ellen sikerült nagy arányban nyernünk, és gratulálok mindenkinek, mert az igazi győzelem az, hogy sikerült visszatérnünk a helyes útra! Remélem most már mindenki megjegyezte, hogy mindig az a csapat nyer, aki mindent megtesz a győzelemért!!!